1 Bugün Seni Çok Özledim

Bugün bir başka uyandım. İşte yine yaşıyorum demiyorum bu kez. Her sabah uyandığımda yine yaşıyorum diyordum. Ama bu sefer aşkınla uyanıyorum ve iyi ki de uyanmışım diyorum. 
Bugün seni çok özledim...
Bugün bambaşka duygularla gözlerimi yeni güne açtım. Bugün bir kez daha seni ne kadar çok özlediğimi anladım. Gözyaşlarımı tutamadım yine ağladım.
Bugün seni çok özledim...
Bugün yüreğimin sesine kulak verdim yine. Sen yoktun yanımda. Seninle olduğum yerlere gittim. Anıları tazeledim ve yine ağladım aşkım. Seni çok özledim. Keşke dedim kendi kendime. Keşke yanımda olsaydın şimdi. Seni görebilme, yanında olabilme ihtimalim olsaydı keşke...
Bugün seni çok özledim aşkım...
Bugün yine yağmur yağdı ve hemen dışarı çıktım ve bir güzel ıslandım. Görenler deli olduğumu düşündü. Hiç umrumda bile değildi zaten. Bugün yağmurda gezdim ağladım yine. Her zamanki yerimize gittim ve seni sevdiğimi haykırdım dağa taşa. Kim duyarsa duysun, bilirse bilsin umrumda değil. Seni çok seviyorum herşeyim... 
( Bugün Seni Çok Özledim başlıklı yazı Oğuzhan ATEŞ tarafından 3.12.2010 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.