............................................. Üşüyorsa yüreğin üstüne ceketimi vereyim

- Kız Cücü, akşam bizim aleme katılsana
- Ay yok. Ben annamam ööle şeylerden.
- Kızım gel, annımıycak ne var. Sakız patlatır gibi espiri patlıyo vallaa, NDP.com, Devid diye biri var sitede, üye yapıp değiştiriyo senii.
- Yabancılarda mı giriyo o siteye?
- Yok kııız yabancı diiil o, yalancı. Asıl ismi Daavud, on kontöre on gün yalan sunuyoo. Yaşını, boyunu, kilonu yazıyosuun, sana verdiği numaraya on kontür yolluyosuun, Devid seni kandırıyoo.
- Kızım siz geri zekalı mısınız? Adamın yalan söylediğini biliyosan ne demeye kontör yolluyon. Kontörü kafana yollada beynin çalışsın biraz.
- Ööle diiil kankii ya. Hani olmasını istediğin ama buna bir türlü inanmadığın şeyler vardır yaa. İşte Devid seni buna inandırıyoo. Ayy vallaa diyoruum bayılıcaksııın. Beni Rapunzel yaptı.
- Üstelik bunları yaşını, boyunu, kilonu öğrenerek yapıyo. Saçmalama Zehra yaa. Adam sizi on kontör, on kontör dübelliyo. Kızım bi on kontör daha atda seni zeki biri olduğuna inandırsın.
- Sana bişey demiyom Cündiye. Akşam gir siteye kendin dene. Babannem de inanmıyodu ama ikiyüzelli kontörü gitti sonra.
- Babannen mi?
- Evet. Ayy noolduu biliyon nu kıız? Sitede konuşmak için on kontör borç istedim babannemden, bi alıştı bizim ihtiyar, saçlarını boyatmalar, kaşlarını almalar, nerdeyse bi deri ceketle Davitson'a binip, Devitle dünya turuna çıkacaklar. Devid onu Kleopatra yaptı. Bi havalandı, bi havalandı sağır sultana kaçtı. Hangi ülkeyi yönetiyolar söölemiyo bana. Akşama siteye girde Devidle tanıştırayım seni. Tanışmalarda bi kontör alıyodu, ama soora kaldırdı.
- İyi tamam görüşürüz.

***

Meraba millet.
İşte karşınızda Devid ve internet. Ağzı soğan kokan, terlemiş erkekler, sünepe sümüklü kadınlar, tüyü bitmemiş yetimin tüyünü koparan eşekler, kısaca ipini koparan, kontörü yollayan herkez... On gün için ne olmak istiyorsan, Davidle dönüşmeye hazır ol. NDP başlıyoor. Nöro Devitistik progrem.
Evet site sakinleri, tüm dönüşümcüler için günün sözünü söyleyerek yazışmaları başlatıyorum.
Ey site sakinleri, ey komşusu tokken aç yatanlar, lütfen bu binadan taşınsınlar, rahat uyuyamıyoruz. Hah hah hah haaa ne manyak bi dönüşüm yaşıyoz diil mi?
NDP.com.tr Nöro Devitistik progrem.
Heyy millet herkez dönüşüm kutusunu boşaltsın. Yeni yediklerinize yer lazım.Hah hah ha.... İlk dönüşümcüme tıklıyorum.

- Devit abi ben öküze dönüşmek istiyorum.
- Yavrum bunun için on kontör göndermene gerek yoktu. Çünkü bunun için bana ihtiyacın yok. Hah hah haaa...
- Abi ayıp oluyo ama
- Ne ayıbı lan öküz olmak isemiyo muydun lavuk. Dudududu du bakiim sana, sen öküze değil kırmızı yüzlü şempanzeye dönüştün yaa...
- Devit abi noluyo ya bu kadar kızın önünde böyle kalaylamalar.
- Kalaylama diil yavrum, dolaylama dolaylama...
- Ver kontörlerimi geri yaa.
- Al lan al dallama.

- Devit abi, ben kafkanın böcüüne dönüşmek istiyorum.
- Kafkanın böcüüü soksun seni. Biraz milliyetçi ol serseri. Mahallenin sütçü beygirine dönüşmek istesene. Neyse tamam yum gözlerini, dönüşüm kutusuna atıyorum şimdi seni.

- Abi ben hayatımın JPEG formatından, AVI formatına dönüşmesini istiyorum.
- Hee bende sevgilimin Naomi Kempıla, babamında Bil Geyts'e dönüşmesini istiyom. Salak yavrum sen bir canlısın, dönüşmek istediğin şeyinde bir canlı olması lazım. Bak annen ve baban zaten seni bir katıra dönüştürmüş. Ben seni insan olarak gönderiim şimdi dönüşüm kutusuna.

- Sevgili Devid ben üşüyen bir yüreğe dönüşmek istiyorum.
- O nası laf kız ööle. Ben seni salçalı makarna yiyen, kalçalı kadına dönüştürürüm, görürsün girdiğin sohbet odasında gününü.
- Sohbet odası mı?
- Ay sen ne salak şeysin ööle adın ne bakiim senin?
- Cücü ay pardon Cündüye. Arkadaşım tavsiye ettiydide.
- Arkadaşın kim senin?
- Zehra
- Haa şu uçan balon olmak isteyen sonunda Rapunzel olmaya ikna edip içeri aldığım kız. İçerde herkezden şampuan isteyip duruyo, bitlenmiş mi ne...
- Bu gün burda mı?
- Olmaz mı kızım. Sarı çizmeli Mehmet Ağa ile evlendiler onlar. Geçen hafta düğünleri vardı.
- Ne evlendiler mi?
- Sanal kızım sanal, herşey sanal bu alemde. Ay sende bizim Hansel ve Gratelden daha salaksın yaa. Siteye ekmek kırığı döke döke geldiler, şimdi geri dönemiyolar. Du bakiim. Senide Şeker Kız Candy'e dönüştüreyim. Ama küvete girmek yok. Senden önceki şeker kız, sıcak suyun içinde eridi gitti. Hah hah haaa.
- Yok yok ben üşüyen yüreğe dönüşmek istiyorum.
- Üşüyorsa yüreğin, üstüne ceketimi vereyim. Hahaha haa...
- Çok komik.
- Çarparım ha terbiyesiz. Canımı sıkma. Ahu Kurba'ya dönüştürüp salarım içeri seni. Kaç Coşkun var içerde, sayısını ben bile bilmiyorum. Atarlar gazozuna bi uyku ilacı,yüz yıl uyuyan güzele dönersin.
- Tamam tamam. Yıkılmış kalp olsun o zaman benimkisi.
- Ay peki tamam. Kalbindeki harfiyatı köşeye boşaltta öyle gir içeri bari. Hahahaha....

***

- Ey site sakinleriii... Sanal dünyanın kişiliği değişmiş şahsiyetleriiii... On kontöre Nöro Davitistik Progrem başlasın hadi...
Ne olmak istiyosanız o olun. Burası NDP. Şeytanın yeni evi...

# Masumiyetini kaybemiş tüm Chat sitelerine ithafen#
( Ndp Nöro Devitistik Progrem başlıklı yazı SönmezKORKMAZ tarafından 3/11/2010 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu