İşitme Engelli Müslümanlar, İşaret Dilini Bilen İmam-Hatip İstiyor,
 
Seninle konuşamaya konuşamaya, işaret dilim gelişti desem , işaret ile işaretleşceğim kimse de yok ki. Anlatılarımı içimde kendi kendime anlatmaktan,utanmasam dünyanın yuvarlak olduğunu,  ikinci keşfedenin ben olduğunu söyleyeceğim, tekrar tekrar başladığım yere dönmekten. Zaten ikinci keşifi benim yaptığımı söyleme gibi bir şansım yok çünkü keşif bir kere olur ve belki de ben bu keşifi beynimde yeni yeni kabulleniyorum  sayende. Bana istemeden katkıda bulunuyorsun bu nasıl bir şey senin için bilmiyorum ama çok da sevinme, bir şey yaptığın yok, belki de bu yine benim farkındalığımla alakalı da olabilir.
 
Neyse ben kime anlataıyorum ki senin dinleme özelliğin de  yoktu değil mi?
 
Sahi biz nasıl anlaşıyorduk?
 
Ben cevaplayayım istersen,  cevaplayacağın da yok tu zaten de konuşuyorum işte.
 
İyi ki varım, yoksa ben de olmasaydım  kiminle konuşurdum. Ne diyordum ben? Nasıl anlaşaıyoruz  du galiba sorum. Tabiki kendi kendime anlaşıyorum. Önce kendi kendimle sıkı bir kavga edip,sonra darılıyorum kendime, kızıyorum da bazen, en çok ta hatalarımı o zaman anlıyorum. Daha çok kızıyorum, konuşmuyorum kendimle, küsüyorum. Bir süre dayanamayıp, olur yönüne kaymaya başlayıp kendime kıyamayıp, affediyorum kendimi, kendimi sen sanıyorum belki de, seni de affediyormuşum haberim olmadan. Bir bakmışım ki yıllar da alışmış senin bu haline, bana sormadan, sesszice ilerleyivermişler. Biz de seninle böylece anlaşmış oluyormuşuz. İşte sorunun cevabı bu...
 
Anlıyormusun.?
 
Ben anlamıyorum...
 
30-07-2011
( Kime Anlatıyorum Ki başlıklı yazı NERMİN... tarafından 14.05.2012 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.