Sen diye başlayan sözlerimin kime ait olduğunu bilmeden, sen... diyorum. Kime ait olduğu o kadar önemli mi? "sen" diye hitap ettiğim hehangi birisi de olabilir. Şu an okuyan sen de olabirsin bu "sen" yoldan geçen biride olabilir. Üzerine kim alınırsa o olsun bu benim için hiç önemli değil. Benim içim bir "sen" yok. Herkes benim için "sen"
 
Benim sen olma ihtimalim bile var, sen olmam o kadar da zor değil, kendi yerimde çok nadir otururum, çoğu vakitlerimin geçtiği , senin diye bildiğin, aslında en çok benim oturduğum yerdir. Senin için otururum  orada çoğu zaman . Seni daha iyi anlayabilmek için. Çokta iyi anlıyorum biliyor musun? Öyle ki seni senden daha iyi anlayabilirim,  kendini, benim seni anlayabildiğim kadar anlayamazsın emin ol buna.
 
Senin konuşamadığın, anlatamadığın, dokunamadığın duygularını gözlerinle, gönderirken gözlerime, anlarım seni ama ben de anlatmam sana, tıpkı sen bana anlatmadığın gibi. Sana anlatmayışım seni anlamadığım anlamına gelmez, nasıl ki sen konuşmadan gözlerin her şeyi anlatıyorsa...
 
Nasıl mı anlıyorum?  "Sen" benim aslında, "ben" de sen...
 
Tek farkımız, bunu, senin farkedemeyişin...
 
Umursamazlığın, belkide bencilliğin.
 
Koca dünyayı bir kendine amade sanırsın, istedikçe istersin, yetmez, yine istersin. İsteklerine ulaştıkça yenileri gelir, hiç geriye dönüpte baktın mı sahip olduklarına? Bir zamanlar onlar da yoktu istedin oldu, tıpkı şu anda istediğin gibi ve hiç bitmeyecek olan isteklerin gibi, bitmeyecek sonu gelmeyecek.
 
İstemeden önce düşündün mü? Neyi neden istiyorsun?
 
Gerçekten olmalı mı? Olmasa ne olur? Ondan önce olması gerekenleri düşündün mü?  Senden önce daha çok ihtiyacı olabilecekleri ya da sen başkalarını hiç düşündün mü? Varlıklarını, sadece görüntü olarak mı hissettin? Nasıl ki senin bir dünyan varsa onların da bir dünyası olabaileceğini düşündün mü? Paylaşmayı istedinmi hiç?
 
Kendin için istemeyi belledin hep değil mi? Dünya senin için döndü hep. Küçülttün dünyayı, içine aldın, bir sen zor girdin içine, sığamadın...
 
Amacım seni yargılamak değil aslında, sakın beni yanlış anlama, amacım gördüklerimi içimde saklamamak sadece, içimde saklarsam ne bana bir faydası dokunacak ne sana. Sadece seninle, "sen" ben olduğuma göre "benimle"  "sen" in kim olduğu önemli değil zaten herkes "sen" benim için.
 
Herkesle paylaşmak istedim, paylaştım...
 
 
 
 
11-07-2011
 
 
 
 
 
                                                                                                                 
( Sen Olma İhtimalim başlıklı yazı NERMİN... tarafından 25.04.2012 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.