Kısa Bir Aşk Hikâyesi




Kısa Bir Aşk Hikâyesi

 

Sevda, 28 yaşında, edebiyat tutkunu ve bir yayınevinde editör olarak çalışıyor. Sessiz ve derin düşüncelere dalmayı seven biri. Mert, 30 yaşında, fotoğrafçı ve doğa tutkunu. Hayatın küçük anlarını yakalamayı seven, maceraperest bir ruh. Sevda, bir akşamüstü iş çıkışı, her zamanki gibi kütüphaneye uğradı. Yeni bir kitap arayışındayken, rafların arasında kaybolmuştu. Aynı kitabı arayan bir el, onun eline dokunduğunda, başını kaldırdı ve Mert’in gülümseyen yüzüyle karşılaştı. Bu tesadüfi karşılaşma, ikisinin de hayatında yeni bir sayfa açmıştı.

 

İlk buluşmalarında, Mert onu şehrin gizli kalmış bir köşesine götürdü. Eski bir çay bahçesinde, fısıltılarla dolu bir sohbet başladılar. Sevda, Mert’in fotoğraflarını ve doğa tutkusunu dinlerken, Mert de Sevda’nın edebiyat sevgisine hayran kaldı. Bir gün, Mert Sevda’yı fotoğraf çekmeye davet etti. Birlikte doğanın içinde kayboldukları bu gezide, Mert Sevdaya en sevdiği yerleri gösterdi. Her adımda, birbirlerine daha da yakınlaştılar. Fısıltılarla paylaşılan anılar, kalplerinde derin izler bırakıyordu. Bir başka sefer, Sevda Mert’i bir edebiyat etkinliğine davet etti. Etkinlik sonrası, sessiz bir parkta yürürken, Mert Sevdaya hayatının en özel anısını fısıldadı. Bu anı, onların birbirlerine olan sevgilerini daha da pekiştirdi. Her buluşmalarında, birbirlerine anlatacakları yeni bir sırları vardı. Fısıltılarla paylaşılan anılar, kalplerinde derin izler bırakıyordu. Birbirlerine olan sevgileri, sessizliğin içinde büyüyen bir çiçek gibi büyüdü ve evlilikle noktalandı.

Mehmet Aluç


( Kısa Bir Aşk Hikâyesi başlıklı yazı kul mehmet tarafından 29.07.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu