Korkamıyorum
Korkamıyorum

Önceden ne zaman köpek görsem ya da kedi sevmeye kalksam ürker, çekinirdim ısırır diye. Şimdi ne zaman karşılarıma çıksa hiç düşünmeden okşuyorum kafalarını. Öylesine seviyorum ki onları, onlar da kucağıma gelip daha da sevdiriyorlar kendilerini. 

Geçen oturdum yurdun bahçesine, sonra bizim kedi birden atlayıverdi kucağıma. (Adı Marsel, ben koydum :)) Önce bir neye uğradığımı şaşırdım birden kucağımda görünce. Ben de hiç dayanamam ya, hemen okşamaya başladım kafasını, iyice sokulmaya başladı o da ben sevdikçe. Yaklaşık iki saat hiç inmedi kucağımdan, ben de sevmeye devam ettim. 

Şu gün olsun ne zaman karşılarıma çıksa alır severim, güzel sözler söylerim. " Bebeğim, canım,cicim" ne varsa. İnsanlar ne derse desin "Bana ne? " der geçerim. Hani insan da normalde kendi türüne güvenir, başka türe güvenmez korkar ya. İşte ben de tam tersi, artık hayvanlardan değil insanlardan korkuyorum. Artık hayvanlar daha masum ve şerefli benim için. 

En azından birbirlerine izni olmadan dokunmuyorlar, t₺cavüz etmiyorlar ve sonrasında parçalara ayırıp birbirlerinin önüne atmıyorlar. Ya da bebeklerini para karşılığında öldürmüyorlar.. Kısacası bizden çok daha mutlular... 

Rüya
( Korkamıyorum başlıklı yazı Hayat Işığı tarafından 21.10.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu